tisdag 26 november 2013

Jag flyter!!!

Igår kväll var jag och hälsade på min gode vän Markus. När vi lärde känna varandra var jag typ träningsfreak (det är vel lixom jag va) å Markus tränade just inte nåt. En gång satt vi i en fjällstuga med en whiskey och pratade mål och att se ut som ett X å då dök den galna idéen om ett Ironman upp osv. 

Så numer när jag träffar Markus är oftast träning minst en av ingredienserna så oxå igår då jag hängde på ett simpass. 50 meters bassäng, planerat pass å teknikövningar, I'm in heaven! Det kändes riktigt fint, jag hade inga fenor och fick kämpa lite extra på teknikövningarna men fick en riktig boost då jag låg där på sidan å kickade å såg vissa av folket i banan brevid som när de gjorde samma övning fick kämpa för att inte sjunka till botten med gumpen å jag bara flyter lixom. Så jäkla stärkande! 

1 kommentar:

  1. Var ett tag sen jag va inne på din blogg o missade denna kommentar... Häftigt att få lite perspektiv på tillvaron, man har genomgått en viss förvandling sen 07... eller mer specifikt sen 09... Tack för det Sara, du är ändå ganska skyldig!! //Mr X

    SvaraRadera