måndag 1 april 2013

En påskhelg som bjöd på mycket cykling!

Påsk för mig brukar vanligtvis innebära skidåkning eller hundkörning, detta år blev det cykel för hela slanten!

Strax över 30 mil stannade mätaren på efter denna underbara vårhelg! Idag bjöds det på 75 km med ett kort stående fikastopp. Jag hade varken med pengar eller vatten men min cykelkompanjon hade ryggsäcken full i både macka å smoothie som han bjöd på! Min tomma vattenflaska fick vi fylla på vid en mack, hur tänker man när man tar med en tom vattenflaska?

Tempot var behagligt, var endast i vissa backar jag fick slita ont, men vet man att det blir lugnt efter backen då gör det ju lixom ingenting...

2 kommentarer:

 1. Hej hej.
  Jag satt och googlade lite på ICL och råkade hamna på din mycket inspirerande blogg! :-)
  Då jag tycker det är svårt att hitta information om ICL och folk som har gjort det (jämfört med laser som det finns massa info om) tänkte jag höra med dig hur du har upplevt det nu i efterhand.
  Har du fått bra syn och sluppit komplikationer? Är du nöjd med att du gjorde ICL eller har du någonsin ångrat dig? Kan du rekommendera andra att göra det?
  Mycket tacksam för lite insights.
  Mvh, Cecilia

  SvaraRadera
 2. Hej, ja jag rekommenderar absolut ICL! Är det bästa jag gjort! Jag har inte fått en enda komplikation förutom möjligen att jag är aningens mer ljuskänslig men aldrig så att det stör mig förutom att jag gärna vill ha solglasögon när jag kör bil.

  Min syn är bra nu, den var jättebra direkt efter operationen och ett halvår efter men nu kan jag ibland känna att det är lite svårt att se en typ powerpoint om jag sitter längst bak i en mötessal. Privat sett har jag aldrig några problem med synen men just vid mötessamanhang sätter jag mig gärna i mitten eller lång fram nu för tiden. Man är ju lite bortskämd oxå när man haft linser i 15 år och hela tiden fått starkare och starkare varje år man varit in på koll...

  Hur som jag rekomenderar det absolut! Och helt smärtfritt var det oxå, till skillnad från ex laser. Två timmar efter operationen var jag på en luciauppvisning och ingen såg ens att jag nyss operat mig. Dagen efter jobbade jag som vanligt.

  Mvh Sara

  SvaraRadera