söndag 18 december 2011

Ljusskygg

Traskade omkring i ett mulet Karlstad igår och tittade efter julklappar iklädd ett par vita solglasögon jag hittade för 15 kr på Gengåvan. Ljus är jobbigt efter operationen, i fredags hade jag huvudvärk för jag spänt ansiktet för att inte få in ljus i ögonen. Annars känns det väldigt bra! Igår kom jag på mig med att börja fylla på linsetuiet med vätska, trodde liksom att jag skulle ta ur linserna innan jag la mig...

2 kommentarer:

  1. Hej! Snubblade över din blogg när jag letade info om träning och ögonoperationer. Håller på med löpning och funderar starkt på att operera mina ögon (ICL precis som du) och undrar hur du upplever det hela. Fördelar, nackdelar än så länge?

    Sen möste jag tacka för inspirationen! Att lösa om andra och deras träning, speciellt de som får kämpa lite extra, ger alltid en liten extra energikick! God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Hej, sorry såg inte kommetaren förrns nu...

    Jag är supernöjd med min ICL-operation! Snabbt och smärtfritt och bra resultat! Det enda är att jag fortfarande kan se två suddiga streck längst ner i synfältet, läkaren sa att hjärnan skulle sluta reagera på det. Men jag ser dem fortfarande, inte så att jag stör mig på det men de finns där. Sen tycker jag det kan vara lite jobbigt att köra bil i mörker, är säkert oxå en vanesak. Träningsmässigt märker jag inga nackdelar alls! Bara fördelar, blir inte torr i ögonen, slipper krångla med linser, blir inte irriterad när jag simmar. Ja, jag kan bara rekomendera det!

    Lycka till om du bestämmer dig för att operera!

    SvaraRadera