måndag 2 juni 2014

Glädje i forsen

Träningen går segt så jag har återupptagit paddlingen igen å det är ju bara så roligt! Hur kan jag ha gjort det så lite de senaste åren när det är så himlans kul!!??!!

Gjorde premiär förra helgen och nu med långhelg och allt blev det en till resa till Dala-Floda igen. Mycket paddling, tältning, god mat och goda vänner gav den bästa helgen på mycket länge! 

Är så sällan man verkligen utmanar sina rädslor som man gör i forsen. Kittlet i magen innan man tar de första paddeltagen, den jublande känslan i hela kroppen när båten svänger dit man vill, paniken som först sprider sig när man går runt och lyckan när man sätter rollen! Obeskrivligt! 

Detta var första paddelhelgen i mitt liv som jag inte har summit! Och jag har gått i kull, många gånger! Men för första gången med kylan att våga rolla och klarade jag det inte på första så ett andra el tredje försök. Är så sjukt nöjd!!! 
Skitnervös :)
 
Gryning vid Kärringforsen

1 kommentar:

  1. Här dyker det upp oanade talanger. En paddelfrände, kul! Har själv en forsbalja som mest fått bada på slätvatten ihop med de andra paddlafort kajakerna. Har dock drömt om att gå någon av kurserna som Kajaktiv håller i Dalafloda. Vi vill se lite rollbilder också :) /Elin sjukgymnast

    SvaraRadera