tisdag 3 juni 2014

Nya Skor i clownmodell :)

Inspirerad av nya trenden bland ultralöpare att gå från minimalistiskt till mer dämpning har jag inhandlat ett pat Tecnica Supreme 2.0 max. Det är ett par skor med extra tjock stötdämpande sula. Ultralöparna kör med dem för att de är skonsamma under extremt långa distanser och i olika forum har jag läst om personer med artros i knän som kan springa tack vare denna typ av sko så det var värt ett test tycker jag! 

Första känslan är jättepositivt! De är trots att de ser ut som stora clownskor väldigt lätta och smidiga, skon smetar åt bra runt foten men lämnar stort utrymme för tårna. Men detta var bara första milen med dem så mer utvärdering får komma längre fram! 

Det vanligaste märket av denna typ av skor heter Hooka men Tecnica säljs på en affär härnere på stan och jag ville gärna testa innan jag köpte. 2 kommentarer:

  1. Oj vad kul! Jag har helt kommit av mig i min tanke på ett par Hooka. Kroknade då Löplabbet i Sholm inte hade några i rätt storlek i våras. Ska bli spännande att höra vad du tycker om dina "bamsedojor" när du gått in dem. / Elin sjukgymnast

    SvaraRadera
  2. Verkligen intressant att höra vad du tycker om skorna och att du hört att de varit bra för personer med artros. :-)
    Jag kan inte jogga så mycket som jag vill pga ett knä som krånglar om det blir för långt och ofta. Synd eftersom jag tycker att det är den bästa motionsformen. Sedan en månad tar jag Methotrexat i sprutform, min reumatolog tror att det ev kan hjälpa, vi får se.
    Hoppas du snart är bra från ditt skov.

    SvaraRadera