lördag 4 maj 2013

Lång träningsdag

Startade dagen med ett simpass på fastande mage, trodde jag skulle vara helt slut och hungrig hela passet men det kändes faktiskt inte att man inte ätit. Passet började med behövliga teknikdrillar för att sedan gå över till lite hårdkörning. Simning är så roligt när man har en 50-meters bassäng, ett bra pass att följa och likvärdiga kompisar att fightas emot!

Efter simningen var det riktigt gott med frukost och behövlig laddning för vi hade ju bestämt att köra ett långpass på cykeln direkt efter frukosten! Planen var 11 mil men vädret var lite tråkigt, benen lite trötta och gruppen decimerad till endast 3 personer så vi kortade ner med 2,5 mil. Vi körde kanonvägen söderut mot Våmhus, Bonäs, Östnor och så svängde vi över till Selja och tog vasaloppsvägen tillbaka till älvdalen. På slutet kom regnet och slakmotorna, vi gned på i tystnad i vår lilla klunga, all fokus var på att hålla hastigheten uppe och hinna fram till lunch och eftermiddagens pass. Det gick finfint och jag är lite stolt över oss som tog oss iväg!

På eftermiddagen blev det ytterligare ett simpass. När passet var slut kom Frida på att om vi simmade 400 meter till skulle vi totalt få ihop 5 km simning idag! Det får jag knappt ens ihop de senaste två månaderna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar