måndag 5 juni 2017

Siljan runt

Så var det dags för siljan runt, prognosen sa regn och vi hade bestämt att vi skulle byta till 7 mil om det var regnigt för vi hade tränat så dåligt. Vi hade tur och fick regn ;) Svinkallt var det, jag trodde jag skulle frysa ihjäl innan vi kom ner till mora men sen blev det bättre. Vi höll ett bra tempo och körde om fler än vad vi blev omkörda av så det gjorde en ju inte mindre pigg!

Jag var orolig halva loppet för att ungarna skulle krångla, mormoster Annika var barnvakt för första gången åt båda och Nora vill ju inte gärna äta mat ur flaska.... Men det gick jättebra! Hade det inte regnat så mycket hade de nog stått ute vid vägen och hejjat när vi cyklade förbi. :)

Orsasjön runt är ju min hemma rutt, den man körde på kvällen när man kände sig pigg så det var kul att köra där igen å det blir ju några mil längre när start och mål är på sollerön. Jag kände mig pigg hela vägen och höll tempot åt vår lilla trio, min känsla var riktigt go och det var roligt att cykla! Tänk att det kan vara det trots man är så kall att man knappt kan hålla i styret och fötterna har ingen känsel... :)

3 timmar prick kom vi in på, jag hade säkert kunnat köra mycket snabbare men halva grejen är ju att göra det tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar