onsdag 30 november 2011

Spring i benen!

Har kört mitt första "riktiga" löppass idag sen operationen. Trots att jag var lite tung i benen efter gårdagens simning kändes det bra. Karin och jag hade bestämt tid direkt efter jobbet. Vi tog elljusbanan vid tyr den är en mil men vi skippade sista kilometern. Det var skönt att springa, nu kan jag nog dra igång träningen på riktigt!

2 kommentarer:

  1. Hej jag är en kvinna på 34 år som alldeles nyligen fått diagnosen RA.. Är nybliven mamma också så det här tar hårt på mig och mår sådär, milt uttryckt! tänkte börja träna i januari då jag förstått att det är viktigt, man blir viss väldigt svag av denna sjukdommen och det skrämmer mig nåt fruktansvärt! går det ens bygga muskler eller de bara bryts ned av sjukdommen? har du några tips på bra träning? jag födde barn för 4 månader sedan och har ca 10 kg som jag vill bli av med och givetvis träna på ett sätt som gör att sjukdommen kanske gör sig så lite påmind som möjligt.. Hur är din historia? vad äter du för medciner och framförallt hur mår du? begränsar sjukdomen dig mycket?

    Pust! många frågor blev det... om du vill då maila mig jättegärna! piaaberg@hotmail.se

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för ditt meddelande! Jag märker att mitt svar blir långt, jag gör ett inlägg av det! Lycka till med din träning!

    SvaraRadera