måndag 27 juni 2011

Vätternrundan

Bättre sent än aldrig men här kommer en rapport från vätternrundan! Benny å Jan kom å hämtade mig i husbilen på fredagen så styrde vi kosan mot Motala, alla med mer eller mindre ångest. Väl framme checkade vi in på campingen och tog sen bussen in till stan. Jag blir alltid lika imponerad över hetsen innan start, att man köper så mycket nytt som man bara måste ha... Nu klarade jag mig denna gång men jag brukar stå där å handla.

Efter en pasta buffe åkte vi tillbaka å laddade å gjorde oss i ordning i husbilen. Benny å Jan är som de varit gifta i 30 år, de har de inte men väl jobbat ilag så länge. Vi vaknade flera gånger under natten av vinden som ven oroväckande mycket utan för husbilens väggar.

Det kändes sådär att stå på startlinjen, mer ångest än jag vanligen har men ändå lite förväntan. Jag hängde med våran väldigt ryckiga klunga till Omberg där de försvann i en utförsbacke (jag var inte riktigt med) å motvinden gjorde det alldeles för tungt att köra ikapp. Hade svårt att hitta nån bra grupp å körde en hel del själv ner till jönköping. Hade inte tänkt gå in där men jag var tokhungrig så en tallrik gröt fick det bli! Sen gick det tungt upp till fagerhult å efter det bara bättre och bättre! Hittade bra å trevliga grupper och njöt av vacker cykling! Efter Medevi var det bara att mata järnet för att gå imål på en tid av 10.21. Jag är nöjd trots att jag fick stryk av Benny med ett par minuter. Vi slog rekord alla tre, jag med 2 timmar! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar